Audi keltainen moottorivalo

Omaan b6 -03 audiin tuli tänää normaalissa matka ajossa keltainen moottorin vikavalo palamaan mutta ei minkäänlaisia oireita ? TDI ja moottorin häiriövalo palaa 19 viestiä 2. Moottorin varoitusvalo palaa ajaessa 15 viestiä 23. Siihen on syttynyt moottorin vikavalo ( keltainen ) useita kertoja. En tohdi ajella autolla ja Audihuolto ottaa vasta maanantaina auton testeriin. Pakokaasujärjestelmän merkkivalo ja vika katalysaattorissa.

Audi keltainen moottorivalo

Punainen valo: ohjaustehostin viallinen. Välimuistissa Samankaltaisia Keltainen valo: ohjaustehostin osittain viallinen. Kellään kokemuksia samasta, missä voi olla vika? Sama valo syttyi talvella käynnistäessä kun pakkasta -25.

OBD mittari väitti katalysaattori rikki. Jos autosi merkkivalo kertoo toimintahäiriöstä, ainoa ratkaisu ei ole korjaamolle ajaminen. Näin selvität auton moottorin vian ilman, että auto. Katso tästä Audi A4 tyyppiviat, katsastuksessa havaitut viat sekä mahdolliset takaisinkutsut. Mikäli auton moottorin vikavalo palaa, ei aina tarvitse suunnata korjaamoon tarkastamaan tilannetta.

Audi keltainen moottorivalo

Vikakoodeja on mahdollista lukea myös. No niin, nyt sitten jäi tuo kyseinen keltainen valo palamaan. Elikkäs tossa passatissani on jo jonkun aikaa palanut keltainen moottori valo.

IV GTI keltainen moottorivalo vilkkuu. Ajelin noin 500 metriä ja sitten alkoi keltainen moottorivalo vilkkumaan. Joskus vikavalo vain jää palamaan, mutta saattaa sitten taas intaantua vilkkumaan. Joko Turkissa ei ole ajoneuvon hinaamiselle määriteltyä suurinta.

Ilmeisesti sulla syttynyt valo oli se keltainen moottorivalo ? Olympia-Ifoilla viime vuodet ajeltu ( Audi siis). Itsellä syttyi tuo keltainen moottorivalo pari viikkoa sitten. Ostin volvon käytettynä vuosi sitten. Lähdin ajelemaan kotia kohtia kaupanteosta niin syttyi keltainen valo. Sen verran päivitystä, että keltainen moottorin vikavalo syttyi illalla.

Saabisti kolmannessa polvessa 9-5 Aero -01, 900 Aero -87. Eli tänään käytiin kaupassa ja lähtiessämme kaupasta tuli ko. Eli kävipä eilen niin, että parkkipaikalla odotellessani Audin moottorielektroniikan varoitusvalo syttyi. Nissan Almera N16 -02, moottorin vikavalo.

Lappeenranta: Ajoneuvo: Audi A4 Avant 1. Viimeisin vika: Ajokonsolin näyttö (km-lukemat, keskikulutuksen näyttö jne samassa) meni keltaiseksi pakkasissa, eikä voinut nähdä mitään tietoja näytöltä.