Alkuraskaus vatsakipu ennen plussaa

Jo viikko ennen plussausta alkoivat menkkamaiset alavatsakivut jotka. Tein viime keskiviikkona kp 15 supervahvan plussan, kp 16 oli vielä plussa, mutta. Tiedättekö muuten jotain ovis-testien käyttämisestä näin viikkoa ennen. Kirjoitin jo tuonne julkkisten raskausketjuunkin, että yhden mun ystävän ensimmäinen raskausoire oli ihan sama, kuin minkä perusteella.

Täällä myös ennen plussaa alkoi repäisykivut, menkkamainen. Onko ihan normaalia, että alkuraskaudessa on vatsakipuja. Häviävät raskausoireet ja alavatsakipu raskauden alussa. Voimakkaat kivut alkuraskaudessa 12. Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Miltä vatsassa tuntuu alkuraskaudessa? Foorumi › Yleistä keskustelua › Mitä mielessä? Sana on vapaa Välimuistissa Samankaltaisia 21.

Haluaisin kuulla kokemuksia alkuraskaudesta, miltä se siis tuntuu alavatsassa. Mulla ei kyllä ennen plussausta ollut oikeastaan minkäänlaisia oireita, viikko testin. Mulla oli menkkamaisia vatsakipuja, semmosta vihlontaa. Kysymys kuuluukin: voiko (edelleen jatkuva) vatsakipu olla raskausoire, vai onko kenties. Kävin alkuraskauden ultrassa n. Haluan poistua facebookista, millaiset toimenpiteet ennen poistumista lopullisesti sieltä? Jotenkin tuntuu, ettei taaskaan ole tärpännyt. Hajuherkkyys on varmaan ainut.

Minkälaisia kipuja teillä on ollut alkuraskaudessa, onko kovat kivut normaaleja. Edelliseen vielä, että minulla on jo yksi lapsi ennestään -onko sillä vaikutusta. Millaisia oireita ollut ennen kuin ootte plussannu? Oletteko "tienneet" olevanne raskaana ennen plussausta ? Itse en muista kahdesta aiemmasta, että mitä ois. Mulla taas oli ekassa raskaudessa vain yksi kova noin tunnin alkuöinen kipukohtaus. Se oli jo ennen plussausta, ja tärinäkipua moottoripyörän. Alkuraskauden kivut johtuvat kohdun kasvusta ja lantion alueen verekkyyden lisääntymisestä.

Kivut ovat usein kuukautiskivun tyyppistä kipua. Ennen plussausta, kun pientä epäilystä tai toivetta oli jo ilmassa, kävin tietenkin tutustumassa keskustelupalstojen ihmeelliseen maailmaan. Ensimmäiset merkit raskaudesta saattavat ilmaantua äidille jo ennen kuin kuukautiset ovat edes myöhässä mutta kaikki eivät oirehdi. Usein vuoto on niukkaa, kivutonta ja vaaratonta.

Todennäköisesti alkuraskauden keskenmeno olisi tapahtunut joka tapauksessa. Alkuraskauteen saattaa liittyä vatsakipuja, jotka voivat johtua kohdun. Ennen positiivisen raskaustestin tekoa sairastuin flunssaan.